Perfection in protectionStralen en conserveren van ondergrondse en bovengrondse tanks

Een van de specialisaties van Cuijpers Services is het uitvoeren van alle voorkomende straal- en conserveringswerkzaamheden aan zowel bovengrondse als ondergrondse opslagtanks, bullits, vaten en kolommen. Ook het behandelen van tankopleggers (bulkopleggers) behoort tot de mogelijkheden.

We hebben ervaring voor wat betreft deze activiteit in zowel de (petro-)chemische industrie, food en de civiele branche.

Voor het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden en voorbehandeling van het te conserveren oppervlak, heeft Cuijpers Services BV de beschikking over een zeer ruim assortiment mobiel als ook stationair materieel, voor wat betreft gritstralen en hogedrukwaterstralen.

In de voorbehandeling kan Cuijpers Services BV ook een zogenoemde hydrojet-robot inzetten, die automatisch tankwanden efficiënt ontdoet van de oude beschermingslaag.

Na een degelijke en professioneel uitgevoerde voorbehandeling, wordt het oppervlak voorzien van een nieuw coatingsysteem. Vaak bestaan deze tanklinings  uit een specifiek coatingsysteem dat met zorg in een of meerdere lagen wordt aangebracht conform voorschrift en ITP-protocol.

Om het coatingsysteem onder de juiste omstandigheden te kunnen aanbrengen, beschikken we over eigen klimatiseringsinstallaties, luchtdrogers en gerelateerde randapparatuur.

Cuijpers Services BV is gecertificeerd om onder KIWA keur (drink)water tanks te behandelen.