Perfection in protectionIndustrieel schilderen

Cuijpers Services BV voert dagelijks industrieel schilderwerk uit voor opdrachtgevers in de (petro-)chemische industrie, tankopslag, food- en zuivelindustrie, machinebouw en scheepsbouw en andere productieomgevingen waar de hoogste eisen worden gesteld aan veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid en service.

Ook bij nieuwbouw van installaties is Cuijpers Services BV zeer ervaren. Vaak starten de nieuwbouw projecten met het machinaal stralen en coaten in onze eigen bedrijfshal, waarna we de touch up, leiding werken en verdere schilderwerken on site compleet afhandelen. Evt. kan er ook brandvertragende coating (PFP) worden aangebracht.

Vanzelfsprekend leggen we tijdens de applicatie van de verfsystemen laagdiktes, luchtvochtigheid  en andere parameters. Cuijpers Services BV beschikt over een eigen kwaliteitsafdeling met NACE-2 gecertificeerde kwaliteitscontroleurs.

Onze industriële schilders weten wat het is om te werken met werkvergunningen, werken onder streng toezicht, bezitten minimaal VCA en worden gehouden om de regels op de productie sites nauwlettend op te volgen.

Met regelmaat ontzorgt Cuijpers Services BV met heel veel ervaring en ondersteunt met veel straal en conserveringsmaterieel en resources, opdrachtgevers bij hun geplande stilstanden of turn arounds. Een zorgvuldige voorbereiding, coördinatie en begeleiding door onze ervaren projectleiders moet er toe leiden dat assets tijdig in uiterst korte termijn en nauwkeurig gepland, op veel stoppunten worden gestraald, geconserveerd of andere oppervlaktebehandelingen dienen te ondergaan, om daarna conform planning in bedrijf te worden genomen.

 

Ind.schilder 2Ind.schilder 1