Perfection in protectionOvername bedrijfsactiviteiten Kabecon BV

2 juli 2019 | Nieuws

Overname bedrijfsactiviteiten Kabecon BV door Cuijpers Services Nederland  BV

Per 1 juli 2019 neemt de Cuijpers Groep BV in goed overleg de bedrijfsactiviteiten van Kabecon BV (KBM Groep) te Middelburg over.

Met deze overname beoogt Cuijpers haar positie in het westen van Nederland en in Zeeland te versterken en haar dienstenpakket in de volle breedte aan bestaande en nieuwe klanten aan te kunnen bieden.

Kabecon BV, met haar voorgangster Straalbedrijf Boone BV, is van oudsher werkzaam als gespecialiseerd stationair bedrijf in Zeeland, dat diensten als stralen, TSA en natlakken aanbiedt gericht op staalconstructies, bruggen, sluisdeuren etc.

Met deze overname komt er voor Cuijpers Services Nederland BV  een klein team ervaren collega’s bij, die afhankelijk van het werkvolume waar nodig worden aangevuld met flexibele krachten

De voormalig eigenaar van Kabecon, Dhr. Rob Kuiper, zal als NACE3-inspector zijn werkzaamheden voortzetten in de inspectie- en adviesbranche. Hij blijft in de overgangsfase beschikbaar om Cuijpers te ondersteunen met zijn expertise.

Wij zien uit naar een stralende en kleurrijke toekomst, waarin wij gezamenlijk staan voor onze missie; Perfection in Protection!

Uw project in goede handen? Neem contact met ons op! +31 (0)46 4288 181 / WWW.CUIJPERS.NL

« Back