Perfection in protectionInnovatie

Cuijpers Services B.V. beschikt over een volledig ingerichte werkplaats en garage. Hier vindt het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en construeren van nieuw materieel in eigen beheer plaats. Door dit maatwerk kunnen wij voorop blijven lopen met het leveren en uitvoeren van de meest specialistische werkzaamheden.

Werkplaats
Ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van machines,
gereedschappen en hulpmiddelen.

Garage
Onderhoud wagenpark, compressoren,
hogedrukwaterpompen

Wagenpark en materieel
Voor het uitvoeren van werkzaamheden op locatie (de zgn. mobiele werkzaamheden) beschikt Cuijpers Services B.V. over een uitgebreid eigen wagenpark bestaande uit meer dan 50 trekker-opleggercombinaties in zeer diverse en specialistische uitvoeringen.

Daarnaast beschikken we over diverse kleine transportmiddelen, bakwagens en losse opleggers voor het verplaatsen van medewerkers en materieel.

Veel van ons specialistisch materieel is in eigen beheer ontworpen en gebouwd. Dit maatwerk stelt ons in staat om op elke willekeurige locatie de meest uiteenlopende werkzaamheden te kunnen uitvoeren naar de wensen en eisen van de klant.

Bij de bouw van de wagens wordt vanzelfsprekend veel aandacht besteed aan een logistiek zo gunstig mogelijke opbouw van alle machines en apparatuur, toepassing van de laatste technische ontwikkelingen en natuurlijk veiligheid.