Perfection in protectionOver Cuijpers

Cuijpers Services is te zien in de aflevering rondom het thema Chemie & Industrie van het programma Ondernemend Nederland. Een mooie manier om ons bedrijf te profileren!

Bekijk het item hier: UITZENDING ONDERNEMEND NEDERLAND

Cuijpers Services BV is in 2009 ontstaan door een samenvoeging van de vroegere bedrijven Straalbedrijf Gebr. Cuijpers Weert BV, Cuijpers Eurowork BV en Smeets Straal- en Conserveringswerken Stein BV.
De historie van deze bedrijven is samengesmolten in één eenheid en een gezamenlijke frisse uitstraling.
Sinds 1964 is Cuijpers Services BV uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal opererend bedrijf in mobiele en stationaire straal- en conserveringswerkzaamheden, fire protection (PFP), corrosie onder isolatie (COI), hogedrukwaterreinigen en hogedrukwatersnijden.

De beste reinigingsmethode voor staal is en blijft stralen. De oppervlakte wordt tot in de poriën gereinigd en opgeruwd en biedt hierdoor een perfecte hechting voor elk willekeuring coatingsysteem.

Een goede voorbehandeling is essentieel om onthechting van verf en het ontstaan van corrosie te voorkomen. Om kwaliteit te garanderen is het daarom noodzakelijk dat het te behandelen oppervlak voorafgaand aan het coaten goed gereinigd wordt van vuil, roest of oude verflagen.

Cuijpers Services werkt t.b.v. de petrochemische- en procesindustrie, tankopslag en pijpleidingen, weg- en waterbouw, rail- en spoorwegonderhoud, scheepsbouw, offshore, foodindustrie, energiecentrales, (zware) metaalindustrie en bouw.

Onze specialisaties zijn oppervlaktereinigingstechniek en oppervlaktevoorbehandelingen, vacuümzuigtechniek, coaten, het aanbrengen van brandvertragende coatingsystemen (passive fire protection) en het hogedrukwatersnijden van leidingen, vaten etc.

Met een zeer specialistisch wagenpark voeren wij met onze mobiele afdeling de meest uiteenlopende straal- en conserveerwerkzaamheden op elke gewenste locatie locatie uit.

Voor het uitvoeren van stationaire straal- en conserveringswerkzaamheden beschikt Cuijpers Services BV over enkele imposante bedrijfshallen tot ca. 200 meter lang, die berekend zijn op veelvormige objecten, ook met extreme afmetingen. Denk hierbij aan staalconstructies, leidingwerk en machineonderdelen.

Cuijpers Services beschikt over een eigen kwaliteitsafdeling en NACE-2 gecertificeerde inspecteurs.

 

Historie wagenparkQC2Pand